Over ons

Hilbrand Adema (*1955) komt sinds meer dan 4 jaar in Moldavië. Hij stelde voor zijn klanten in die jaren meerdere reizen samen. Hij kent alle mooie en bijzondere plekken en helpt u persoonlijk bij het samenstellen van uw reis naar dit prachtige land. De meeste aanbieders van reizen naar Moldavië verzorgen groepsreizen; wij werken volledig op maat zodat u de reis geheel naar eigen wens kunt maken!

Toenemende belangstelling voor Moldavië!
De belangstelling voor dit boeiende land met zijn prachtige kloosters, historische steden en gastvrije bevolking begint nu snel toe te nemen. De geopolitieke situatie van het land, met Transnistrië (Pridnestrovje) en Gagaoezië is interessant en de ontwikkelingen gaan heel snel. In tegenstelling tot de meeste aanbieders kunnen wij dankzij een aantal zeer goede contacten ter plaatsen wél (meerdaagse) bezoeken aan Transnistrië (Pridnestrovje) verzorgen. Er is politiek gezien weliswaar sprake van een ‘bevroren conflict’, maar de feitelijke situatie voor toeristen is veilig en stabiel. De hoofdstad Tiraspol is stukken veiliger dan welke Europese hoofdstad dan ook.

Een paar belangrijke zaken

  • Het wegennet buiten de grote steden is in een niet al te beste staat. Reizen is veilig, maar gezien de hier en daar slechte verlichting en onverwachte weggebruikers is reizen in het donker af te raden. Belijning ontbreekt veelal en er kan sprake zijn van onverwacht langzaam verkeer.
  • Moldovaren zijn heel vriendelijk, gastvrij en behulpzaam.
  • Criminaliteit komt zoals overal ook in Moldavië voor, maar daar merkt u als toerist weinig van. Uiteraard moet u ook in Moldavië op uw spullen letten.
  • U heeft een bijzondere, voordelige en onvergetelijke vakantie.

Maak gebruik van het Contactformulier als u vragen of opmerkingen heeft, stuur een mail aan contact@moldaviereizenopmaat.nl of bel +31 (0)6 2184 3943.
Kijk hier als u meer over Moldavië wilt weten.
Volg ons op facebook: www.facebook.com/moldaviereizenopmaat

Terug naar boven >
Home >

Advertentie