Fietsen in Moldavië

Moldavië is een fantastisch land voor fietsers. Inmiddels stelden we voor een aantal fietsers hun gedroomde tocht door Moldavië samen!


Wat bieden wij?

Wij bieden alles dat nodig is om een fietsvakantie in Moldavië tot een succes te maken. Als u met eigen fietsen komt zorgen wij voor het transport van de fietsdozen, uzelf en uiteraard de fietsen zelf. Iedere fietstocht in Moldavië begeleiden wij ‘op afstand’: u heeft dus niet voortdurend ons transport in beeld als u aan het fietsen bent, maar wij zijn wel altijd in de buurt. Er zijn grote delen in uw fietstocht waar u niemand tegenkomt en onze begeleiding geeft daarbij het nodige veilige gevoel. Want stel, er gebeurt iets – en dat kan van alles zijn onderweg – dan zijn wij snel bij u!

Huurfietsen
Als u niet met uw eigen fiets(en) naar Moldavië komt zorgen wij in overleg met u voor de fietsen op uw maat. Daarvoor werken we samen met enkele uitstekende en betrouwbare partners in Chsinau. Als u dat wilt kunt u ook uw eigen zadel meenemen; uiteraard hebben we dan opgave nodig van de passende diameters. Onze partner in Chisinau monteert dan voor vertrek uw eigen zadel(s) op uw huurfiets(en). En wij zorgen voor de rest!

Fietstraject in overleg
Het traject van uw  fietstocht door Moldavië stellen we geheel in overleg met u samen, uiteraard rekening houdend met uw fysieke mogelijkheden en specifieke wensen. Uiteraard zijn combinaties met wandel- en autotochten mogelijk, alles steeds in overleg en zoveel mogelijk naar uw eigen wens.

Belangstelling voor een fietstocht door Moldavië? Stuur een bericht met het contactformulier, stuur een e-mail aan contact@moldaviereizenopmaat.nl of bel +31 (0)6 2184 3943. Wij helpen u!

Naar boven >
Naar Moldavië >
Home >

Advertentie