Reisbureau voor Moldavië

Op deze website vindt u alle informatie over ons Moldavië-programma. We werken volledig op maat, dus u maakt altijd de reis die u zelf heeft samengesteld. Bij Moldavië Reizen op maat bent u aan het juiste adres voor uw onvergetelijke reis of vakantie naar het vriendelijke en boeiende Moldavië. Wij zijn er klaar voor, mits het kan uiteraard!
Vragen? Ga naar het contactformulier, stuur een e-mail of bel +31 (0)6 2184 3943

Rondreizen in Moldavië

Als u van plan bent om een rondreis door Moldavië te maken, dan staan wij voor u klaar. Wij verzorgen voor u iedere rondreis door Moldavië.
Lees meer over rondreizen in Moldavië >


Ervaringen van klanten

‘(…) bedankt voor je inspanningen voor en tijdens de reis. Wij hebben ontzettend genoten in Moldavië. Het was allemaal goed geregeld en waar het even niet ging zoals gepland, heb je voor goede alternatieven gezorgd.’  ‘Hilbrand Adema van Moldavië | Reizen op maat heeft vanuit zijn kennis van het land een prima rondreis door Moldavië voor ons samengesteld en in overleg met ons de bijbehorende hotels uitgezocht. Hij heeft het vertrouwen meer dan waard gemaakt!’ 

Fietsen in Moldavië
Moldavië is een uitstekend fietsland. Wij verzorgen graag uw fietsreis door Moldavië voor u! Lees verder>

Reisinformatie Moldavië
Coronavirus en reizen naar Moldavië
Lees hier informatie over het Coronavirus en reizen naar Moldavië. Voor Moldavië geldt op dit moment code oranje: alleen noodzakelijke reizen. Wij raden u aan uw reis pas bij code groen te overwegen. Bij code groen stellen wij graag weer uw reis naar Moldavië voor u samen.

Is Moldavië gevaarlijk?
Hoewel de georganiseerde misdaad ook in Moldavië actief is hoeft de westerse toerist zich geen zorgen te maken. De gastvrijheid van de Moldaviërs is nog steeds een verademing. Uiteraard moet u zoals overal steeds goed op uw spullen passen.

Bezienswaardigheden in Moldavië
Dat zijn er heel veel: de steden Chisinau en Soroca, de vele interessante kloosters en archeologische opgravingen, een bezoek aan het ‘afvallige’ Transnistrië. Ook de vele wijnkelders zijn een bezoek waard.

Transnistrië in transitie?
‘Het kan niet veel langer zo doorgaan’, is een van de reacties die je kunt horen in Transnistrië, de ‘afvallige’ landstrook tussen Moldavië en Oekraïne. Als je in de hoofdstad Tiraspol rondloopt zou je dat inderdaad denken. Een bezoek aan het Europese land dat niet bestaat is een aparte ervaring. Moldavië Reizen op maat brengt u er heen!
Lees meer over Transnistrië >

Het weer in Moldavië
Het weer in Moldavië heeft warme tot zeer warme zomers, vooral in juli en augustus. Meestal kunt u dan rekenen op stabiel weer rond 30 graden en meer. Mei, juni, september en oktober zijn wat de temperatuur betreft wat milder.
Lees hier meer reisinformatie over Moldavië >

Reisvoorwaarden
Om alles helder tussen u en Moldavië | Reizen op Maat te regelen hebben we een overzichtelijk aantal voorwaarden opgesteld. Deze maken bijv. duidelijk hoe te handelen bij vertraging van vluchten en het missen van aansluitingen. We raden u aan onze reisvoorwaarden even grondig door te lezen.
Lees hier onze reisvoorwaarden >

Moldavië Reizen op maat
Hilbrand Adema (*1955) komt sinds meer dan 4 jaar in Moldavië. Hij stelde voor zijn klanten in die jaren vele reizen samen. Hij kent alle mooie en bijzondere plekken en helpt u persoonlijk bij het samenstellen van uw reis naar dit boeiende land!
Lees meer >

Rondreizen in Moldavië

Als u van plan bent om een rondreis door Moldavië te maken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen voor u iedere rondreis door Moldavië.
Lees meer over rondreizen in Moldavië >

Vragen? Maak gebruik van het contactformulier, stuur een e-mail of bel +31 (0)6 2184 3943.

Terug naar boven >